Boka besiktning

Boka din tid för besiktning snabbt och enkelt här eller kontakta oss på telefonnummer 0775-500 300, så hjälper vi dig med bokningen.

Boka besiktning

Vi garanterar att besikta din bil inom 48 timmar!

Är det bråttom? För att göra det enklare för alla våra kunder garanterar vi alltid en besiktningstid inom 48 timmar för alla lätta fordon.

Läs mer...

Bilförsäkringar som passar dig och din bil

Ifs bilförsäkringar har trygga villkor och låg självrisk. Du har alltid tillgång till skadejouren som är öppen dygnet runt. Köp försäkringen här – få 5 % rabatt.

Köp försäkringen här

Inbjudan till besiktningen

Fyll i e-postadress och/eller mobilnummer så skickar vi ut en påminnelse när det är dags att besikta. Tjänsten är kostnadsfri och vi håller ordning på dina besiktningar!

Registrera uppgifter

Extra öppet

Flera av våra stationer har extra öppet på helgdagar för att göra din bilbesiktning enklare och mer tillgänglig. Passa på att se när din närmaste besiktningsstation har extra öppet och öppet hus!

Läs mer...

NYHETER

Alla hjärtans dag-erbjudande onsdag - lördag v.7

10 februari 2015 15:00

Våra hjärtan klappar extra för säkra bilar. Därför bjuder vi på drive-in-avgiften onsdag till och med lördag vecka 7! Med Opus Drive-In behöver du inte boka besiktningstid i förväg utan kan helt enkelt komma förbi med din bil direkt till någon av vår...

Betalning

Har du fått en inbjudan utan Bankgironummer är det 550-2513. Ange det tillsammans med det OCR som står på inbjudan för att bekräfta din föreslagna tid.

NYHETER

(248) 981-5765

2 februari 2015 07:00

Besiktningsperioden för personbilar, lätta lastbilar och lätta bussar styrs av slutsiffran i registreringsnumret. Från 1 februari kan du som har slutsiffra 4 i ditt registreringsnummer besikta bilen. Hos Opus Bilprovning får du alltid en tid snabbt. ...

Är du företagskund?

Har du ett företag och vill underlätta din betalning? Då kan du enkelt och kostnadsfritt ansöka om att bli fakturakund redan idag.

8563246192

Besiktningsportalen

För att göra det enklare och ta vara på våra kunders önskemål så lanserar vi nu den nya besiktningsportalen för företagskunder. Anmäl dig till den kostnadsfria portalen och få koll på din fordonsflotta redan idag!
 
 
Anmäl dig här

Ska du köpa/sälja bil?

Vi erbjuder flera fordonstester som ökar din egna och medtrafikanternas trygghet och kan spara dig både tid och pengar. Se vilka diagnostester vi gör.

Läs mer...

NYHETER

Nyhet! Nu finns "fordonsupplysning" i Opus Bilprovning-appen

29 januari 2015 10:14

Nu kan du ta del av uppdateringarna i vår nya mobilapplikation för Android och iOS! Nyheterna i den nya versionen är helt unika, dessutom är appen helt gratis och finns tillgänglig för alla med en smartphone som stödjer Android (version 4.0.3 eller s...

Kontantfria besiktningsstationer!

Från den 1 april 2014 är alla våra bilprovningsstationer kontantfria. Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna och du kan förskottsbetala din bilbesiktning via bokningen.

Kundtjänst

Följ med oss

Följ med oss